Super Nova D8 Babyalarm

Personligt har jeg ikke den store erfaring med Super Nova Babyalarm D8. Men jeg har famiilie, der har prøvet Super Nova-babyalarmen – og de er godt tilfredse. Dog efter et fejlkøb med forløberen Super Nova Babyalarm D7.

Ligesom Neonate-modellerne, går producenten bag Super Nova op i, at strålingen nedsættes markant. Derfor slår Super Nova også på, at dit barn bliver udsat for minimal stråling ved denne babyalarm.

Priser på Super Nova D8

Forhandler Land Pris Levering Totalpris Læs mere
Babytorvet.dk Danmark 1.399,00 DKK 0,00 DKK 1.399,00 DKK KØB HER

Fordele ved Super Nova D8

Super Nova Babyalarmer har flere forskellige babyalarmer på markedet. Super Nova er ikke den bedste – men den er over gennemsnittet. Den er relativt kompakt og har en størrelse, der er til at have med at gøre. Babyalarmen fra Super Nova har mange gode funktioner og en lang batterilevetid.

Super Nova D8 sender med dobbelt-kodet system uden pulserende stråling, hvilket betyder minimal stråling og bedre forbindelse.

Super Nova-serien sender med NOVAs Digital Information Chanel System (DICS), som skal sikre en klar forbindelse, som samtidigt også skal beskytte mod udefrakommende forstyrrelser.

Derudover udsender Super Nova D8 ikke pulserende stråling overhovedet. Det betyder, at du kan føle dig tryg ved at lægge den ved siden af dit sovende barn. D8-modellen er udstyret med VOX-funktionen, der gør at den kun aktiveres ved lyd. Dette er ikke så usædvanligt, men det er smart fordi du samtidigt kan kan indstille følsomheden, så den passer netop dig og dit barns omgivelser.

Rækkevidde

Super Nova Babyalarm D8 har ligeså god rækkevidde som Neonate, der hedder helt op til 800 meter i fri luftlinje. Som nævnt tidligere er det meget rart. Men jeg tror aldrig at jeg har være længere væk end 50 meter fra mit sovende barn.

Dog kan du være sikker på, at Super Nova-babyalarmen fortæller dig, hvis du kommer udenfor rækkevidde. I så fald, vil den afspille en alarm – indtil du igen befinder dig i dæknings-området.

Samme alarm får du – både med lyd og lys . baby-enheden løber tør for strøm.

Lang batteritid

Forældre- og baby-enheden er begge født med genopladelige batterier. Super Nova Babyalarm D8 tilbyder dog ikke standby-levetid på mere end 35 timer (sammenlignet med Neonate med op til 70 timer). Når batteriet er brugt op, kan du sætte begge enheder i dertilhørende ladestationer.

De små ting

Skærm
Begge enheder til Super Nova Babyalarm D8 har en lækker skærm med et brugervenligt og nemt touch-panel. Touch-panelet er naturligvis med tastaturlås, som vi kender det fra vores mobiltelefoner. Så risikerer du ikke, at komme til at trykke på noget, ved en fejl.

Skærmen viser tydeligt temperaturen omkring dit barn. Producenten bag Super Nova D8 lover, at babyalarmen er tilpasset det nordiske klima, så den både kan tåle og også vise temperaturer helt ned til -20 grader og helt op til 45 grader. Hertil er selvfølgelig en alarm, så forældre-enheden advarer, hvis temperaturen nærmer sig de grænser som du selv har valgt på forhånd.

Sleep timer og natlys
Super Nova D8 har nogle features, som de har nogenlunde for sig selv. Det er ikke egenskaber som andre mærker har taget op. Du kan selv afgøre om det er egenskaber du synes er vigtige.

En af de mange features er den indbyggede Sleep timer, som viser dig hvor længe dit barn har sovet. Du kan også sætte blidt natlys til Super Nova Babyalarm D8. Natlyset er indbygget i Super Nova Babyalarm D8.

De fleste babyalarmer kan vibrere og slå lyden fra. Det kan Super Nova Babyalarm D8 også. På dén måde signalerer forældreenheden både med lyd og lys for at fange din opmærksomhed – og altså også vibrationer.

Opsummering af Super Nova D8:

 • Temperatur-indikator fra barnets omgivelser (-20º til 45º C)
 • Temperaturalarm med valgfri nedre og øvre grænser
 • Varsler med lyd og lys hvis rækkevidden overskrides
 • Brugervenligt touch-panel
 • Natlys i babyenheden
 • Tastaturlås
 • Tydeligt batteriniveau for begge enheder og varsel med lyd og lys for svagt batteri
 • Varsel om lyd fra barnet i display og med vibrator
 • VOX – Lydaktiveret overvågning med justerbar følsomhed
 • Li-ion genopladeligt batteri i begge enheder
 • Intelligent hurtig-ladning
 • Batteri-backup sikrer forbindelsen mellem apparaterne ved strømbrud

Nova om Super Nova D8

Super Nova D8 udsender ikke pulserende stråling. Dermed er der ingen risiko for at dit barn bliver udsat og eksponeret for skadelige stråler.

Derudover vælger Super Nova selv en ledig og god kanal at sende på, men du kan også vælge din egen personlige kanal – blandt 128 kanalmuligheder. Super Nova bruger NOVAs Digital Information Chanel System (DICS).

Den avancerede teknologi i Super Nova D8 giver lang battertid – på helt op til 35 timer – dobbelt så lang tid som de fleste mærker. LCD display viser alle sikkerhedsfunktioner og batteriniveau. Sleep timer viser, hvor længe dit barn har sovet.