Smart Nova Babyalarm

Smart NOVA Babyalarm er min klare favorit, når det gælder babyalamer fra NOVA-familien. Mange kender og bruger NOVA-babyalarmerne – fordi de er stabile og gode. Smart NOVA også god – og så er den lækker i designet.

Babyalarmen Smart NOVA har en rækkevidde på 450 meter – hvilket ikke er i den høje ende, men hvis du har læst flere af mine anmeldelser – så ved du også, at jeg mener at det er ligegyldigt om så rækkevidden var på 4 km. Så langt vil du jo aldrig være fra dit sovende barn, alligevel.

Smart NOVA er et rigtig godt valg, når du skal have babyalarm. Herunder kan du læse hvorfor jeg mener det.

Priser på Snart Nova babyalarm

Forhandler Land Pris Levering Totalpris Læs mere
Babytorvet.dk Danmark 1.299,00 DKK 0,00 DKK 1.299,00 DKK KØB HER

 

Fordele ved Smart Nova

Signal og stråling

Smart NOVA Babyalarm bruger NOVAs CARE Teknologi (Cordless Anti-Radiation Environment). Det betyder, at babyalarmen ikke udsender hverken pulserende stråling eller mikrobølger. Det er et problem for flere konkurrenter, at deres babyalarmer er i højrisiko-gruppen for skadelig stråling – og det går altså ud over dit barn. Men babyalarmen Smart NOVA og CARE Teknologien gør, at strålingen bliver reduceret med op  til 98%, sammenlignet med andre babyalarmer.

Samtidigt betyder teknologien, at du ikke får forstyrrelser på linjen – fordi Smart NOVA automatisk skifter til en ledig kanal, hvis der kommer ’lyd-bølge-trafik’.

Batteri og drift

Smart NOVA Babyalarm bruger en avanceret teknologi, der giver den ekstra lang levetid på batteriet. Babyalarmen fra Smart NOVA har helt op til 72 timer i standby. Det er lige så meget som Neonate, som er beskrevet på andre sider.

Smart NOVA bruger genopladelige Li-ion batterier i begge enheder, som i opladeren er tilsluttet en intelligent ladestation, der sørger for længst muslig levetid for batterierne. Batterierne fungerer også som en slags backup, hvis strømmen skulle forsvinde. På dén måde er du helt sikker på altid at kunne høre, hvis dit barn har brug for dig.

Hvis enten baby-enheden eller forældre-enheden skulle være ved at tabe pusten på batteriet, så varsler forældre-enheden dig med både lyd og lys, så du kan sætte den i opladeren med det samme. Smart NOVA Babyalarm fungerer naturligvis selvom den sidder i ladestationen. Det tager cirka 5 til 6 timer at lade batteriet helt op.

Talk-back

Selvom det ikke bliver brugt vanvittigt meget, så har Smart NOVA en smart funktion. Du kan tale med dit barn, igennem babyalarmen. Jeg har brugt det til, at sige ”Mor er på vej” og ”har du sovet godt”. Det gover mig en ro i maven, at jeg kan sige det. Jeg ved godt at det er småting, men jeg kan næsten ikke holde ud, at mit søde barn ligger og er ked af det – imens jeg er på vej. Så selvom det ikke betyder det store – så er jeg fan af talk-back.

Jeg har også forsøgt, at synge for mine børn igennem Smart NOVA Babyalarm. Risikoen for at mine børn vokser op med høreskader eller som tonedøve – må jeg jo så leve med 😉

De små ting

Design
Jeg synes, at designet på babyalarmen fra Smart NOVA er lækkert. Det er æstetisk og stilrent. Det falder rigtig godt ind i min smag. Smart NOVA Babyalarm har et lys, som fungerer som en visuel lydindikator og som gør, at du kan se lydstyrken fra barneværelset, selvom forældre-enheden står på vibrationsmode. Det er smart.

Rækkevidde og temperaturmåler
Smart NOVA Babyalarm har en relativt god rækkevidde. Den rækker op til 450 meter i fugleflugt. Men det er ikke så afgørende om det er 450 meter eller 800 meter, som Neonate tilbyder. Så langt er man jo sjældent fra sit sovende barn. Som beskrevet tidligere, så giver NOVA en advarsel, hvis du kommer udenfor rækkevidde – eller hvis en af enhederne er ved at tabe strøm.

En anden god funktion er, at temperaturmåleren. NOVA-Babyalarmen virker helt ned til -25 grader, selvom det nok er de færreste der overvejer at lægge børnene ud og sove i disse temperaturer. Måleren i Smart NOVA går fra -25 grader til +45 grader.

Opsummering

 • Ingen pulserende stråling
 • Rækkevidde på 450 meter
 • Ingen forstyrrelser og aflytningssikker
 • Regulérbar natlys
 • Visuel lyd indikator
 • Talk-back funktion
 • Lang batterilevetid på op til 72 timer
 • Skifter automatisk til ledig kanal
 • Temperaturmåler
 • Vibrator
 • Batteri backup
 • Hurtig ladning på 5 til 6 timer
 • Genopladeligt Li-ion batteri i begge enheder
 • Forældreenheden varsler lavt batteri og svigtende forbindelse med lyd og lys

Nova om Smart Nova

Smart Nova var de første i verden til at bruge den smarte CARE-teknologi (Cordless Anti-radiation Environment). Smart NOVA blev udråbt som den bedste babyalarm i 2013. Desuden er Smart NOVA kåret til at være ”TOP PRODUCT OF THE YEAR 2014 og 2015” i USA.

Smart NOVA bruger en avanceret teknologi der giver ekstra lang batterilevetid på helt op mod 72 timer på standby. Dette er 3-4 gange længere end de fleste andre mærker.

Smart NOVA bliver ikke udsat for støj og er ikke modtagelig for interferens og aflytning. Smart NOVA bruger særligt kodet og krypteret signaler, så du sikrer dit privatliv. Derudover sørger Smart NOVA for at skifte kanal – helt automatisk, så du hele tiden har den bedste ledige kanal.

Smart NOVAs display i forældre-enheden viser hele tiden temperaturen i barnets omgivelser. På forhånd indstillede grænseværdier sørger for at afspille en alarm, i tilfælde af at der bliver for koldt eller varmt i lokalet hvor dit barn sover. Hvis det bliver for koldt i barnevognen, sørger Smart NOVA også for at afspille en advarsel til forældre-enheden. Smart NOVA fungerer i temperaturer mellem -10 til 45 ° C,

Begge enheder i Smart NOVA-serien viser hvor meget kraft der er tilbage på batteriet. Derudover afspiller forældre-enheden en alarm, hvis batteri bliver for lavt. Smart NOVA er også udstyret med vibrator, som vibrerer ved alarmer eller hvis dit barn reagerer.

SMART NOVA BABYALARM PPSmart NOVA er nem at tilslutte og endnu nemmere at bruge. Sæt Smart NOVA-babyalarmen til og tænd dem. Så virker det. Smart NOVA er en decideret Plug and Play babyalarm.

Smart NOVA Babyalarm giver begrebet sikkerhed en ny dimension for børn og forældre.