En god babyalarm er essentiel for alle forældre med små børn. Babyalarmen gør det muligt at slappe af, at få gjort huslige pligter og så videre og samtidig holde øje med barnet. Den giver altså en vigtig form for tryghed. Men der findes mange babyalarmer på markedet, og det kan være svært at vide, hvilken en man skal købe.  

Derfor får du her nogle tips til, hvad du skal kigge efter, når du investerer i en babyalarm. Du kan også finde den bedste babyalarm ved at klikke på linket, hvor du finder en babyalarm test.   

Essentielle funktioner  

Når du vælger en babyalarm, er der en række essentielle funktioner, som babyalarmen helst skal have, for at man som forælder kan føle sig helt tryg. Eksempelvis er det essentielt, at alarmen har en lydløs funktion. Den afgiver også en advarsel, hvis forbindelsen mistes, så du altid kan føle dig tryg ved, at du kan have øje på dit barn. 

Derudover er begge enheder trådløse, så du er uafhængig af stikkontakter, og begge enheder er genopladelige, så du slipper for at skulle bruge tonsvis af batterier. 

Disse egenskaber, kan man argumentere for, er helt uundværlige, hvis babyalarmen skal kunne tjene det formål, den skal – nemlig at give tryghed og sikre dit barns velbefindende, selv når du opholder dig i et andet rum.   

Gode ekstra funktioner 

Udover de essentielle funktioner, er der en række funktioner, som kan være rare at have i en babyalarm. Eksempelvis kan man i dag få babyalarmer med video, hvilket vil sige, at du ikke kun får mulighed for at høre dit barn, selvom du opholder dig i et andet rum, men at du også får mulighed for at se, hvad dit barn foretager sig. Det kan give en ekstra tryghed.  

Det er formentlig ikke alle forældre, der har dette behov, men for mange kan det være rart. Andre gode ekstra funktioner kan være muligheden for at tale til babyen, mulighed for at integrere en smartphone, vibrationsfunktion, tidtagning og temperaturmåling. Igen er der her tale om funktioner, som de færreste forældre vil have et decideret behov for, men som er rare at have.