Philips Avent SCD630

Philips Avent SCD630 gør det muligt at opretholde en sikker og privat forbindelse til dit barn til enhver tid. Hør dit barn i perfekt lydkvalitet, og se dit barn i krystalklare billeder (3,5″ LCD), uanset om det er dag eller nat.

SCD630 er en af de mere populære babyalarmer fra Philips, netop pga. video-funktionen og den krystalklare lyd. Jeg har selv oplevet og hørt den, og det var som at stå i samme rum. Fantastisk lyd.

Priser på Philips Avent SCD630

Forhandler Land Pris Levering Totalpris Læs mere
Med24.dk Danmark 1.979,00 DKK 0,00 DKK 1.979,00 DKK KØB HER
Matas.dk Danmark 2.199,00 DKK 0,00 DKK 2.199,00 DKK KØB HER

 

Info om Philips Avent SCD630

Sikker forbindelse

Unik parring af håndsæt, der giver en privat, sikker forbindelse for dit barn. Kombineret med den nye, adaptive FHSS-teknologi (Frequency Hopping Spread Spectrum) med minimal interferens.

3,5″ skærm med høj opløsning og Nightvision

Se dit barn, dag og nat, med krystalklart, infrarødt nattesyn, der automatisk tænder i mørke. Nyd synet af dit barn, der sover, på den ekstra store 3,5” farveskærm i høj opløsning. Med 2x digital zoom og panorering, der giver ekstra tryghed, så du kan se alt, hvad dit barn er i gang med.

Energibesparende ECO-tilstand

Tænd for ECO-tilstanden for at reducere strømforbruget, når der er stille i børneværelset, mens du samtidig ved, at du har forbindelse til dit barn via den unikke forbindelsesindikator. I ECO-tilstand slukkes lyd-/videotransmissionen, og enhederne opretter kun forbindelse, når barnet laver en lyd.

Temperatur-overvågning

En temperatursensor med brugerdefineret alarm giver dig mulighed for at overvåge klimaet i barnets værelse. Din baby kan ikke regulere sin kropstemperatur lige så godt, som du kan, og en lille temperaturændring kan forstyrre barnets søvn. En tilpasset temperatursensor giver dig via det digitale display på forældre-enheden besked med det samme, hvis klimaet i børneværelset ændrer sig.

Rækkevidde op til 330 meter

Indendørs rækkevidde op til 50 meter, udendørs rækkevidde op til 300 meter. Babyalarmens rækkevidde varierer afhængigt af omgivelserne og faktorer, der kan forårsage interferens.

Beroligende natlys og vuggeviser, der beroliger dit barn

Der er intet som en blid vuggevise og en varm, beroligende glød fra en natlampe, der kan berolige et uroligt barn. Fra alle rum i huset kan du vælge mellem 5 afslappende melodier og tænde natlampen, så dit barn nemmere kan falde i søvn på ingen tid.

Talkback-funktion med klar lyd

Nogle gange er det eneste, dit barn har brug for, at høre din beroligende stemme. Med et enkelt klik kan du tale til dit barn, med en klystalklar lyd, så man næsten tror at man er i samme rum.

Hør din baby med klar lyd

Hør hver eneste lille fnisen, gurglelyd og hikke helt tydeligt. Du kan ikke blot se, men også høre, dit barn når som helst i krystalklar lyd i høj kvalitet.

Indikatorer for 3 lydstyrkeniveauer og en forbindelsesindikator

Tre indikatorer for lydniveau, der angiver lydniveauet i børneværelset, selv når forældreenhedens lyd er slået fra. Med forbindelsesindikatoren ved du altid, hvornår alarmen er inden for rækkevidde og tilsluttet. Forældreenheden signalerer, når alarmen er uden for rækkevidde, eller når effekten er lav, og er med til at sikre, at du altid har forbindelse til dit barn.

Batteri til overvågning hele natten

Den praktiske genopladelige forældreenhed gør det muligt at overvåge trådløst i op til 10 timer, før genopladning er nødvendig.

Vælg det bedste lydniveau for dine omgivelser

Det gør dig i stand til at indstille babyenhedens mikrofonfølsomhed. Mikrofonens følsomhed afgør, hvilket lydniveau babyenheden registrerer, f.eks. vil du gerne kunne høre, når barnet græder, men du er mindre interesseret i at høre, når barnet pludrer.

Fordele ved Philips Avent Babyalarm SCD630

  • 3,5″ farveskærm med 2x zoom
  • Nightvision
  • Talk-back funktion
  • Blidt natlys og vuggeviser i babyenhed
  • Krystalklar lydkvalitet
  • Energibesparende ECO-funktion
  • Automatisk kanalvalg

Ulemper ved Philips Avent Babyalarm SCD630

  • DECT-teknologien udsender et højere strålingsniveau end analoge og digitale signaler
  • Rækkevidde på 300 meter udendørs og 50 meter indendørs
  • Dårlig batteritid