Philips Avent SCD603

Philips Avent Babyalarm SCD603 er et tilbud til alle forældre, som gerne vil kunne holde øje med sit sovende barn. Med video. Ligesom denne model har en masse ekstra funktioner, så kniber det stadig for Philips, at følge med konkurrenterne fra NEONATE og NOVA-serien.

Hvorfor Philips Avent-serien halser efter konkurrenterne og hvor de største problemer er, med denne babyalarm – kan du se i bunden under fordele og ulemper.

Philips Avent SCD603-babyalarmen kommer dog med nogle lækre funktioner og et smukt design. Philips bruger i denne babyalarm et videokamera, der gør at du til enhver til kan både se og høre, hvordan dit barn har det.

Priser på Philips Avent SCD603

Forhandler Land Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Info om Philips Avent SCD603

Philips Avent SCD603 har et videokamera med indbygget infrarødt lys, som Philips kalder for night-vision. Det smarte ved babyalarmen er selve video-muligheden, der selvfølgelig er med til at give tryghed. Kameraet sidder naturligvis på baby-enheden – og du kan montere SCD603-babyalarmen på væggen eller lade den stå på natbordet eller andet ved siden af vuggen eller sengen. Kameraet er udstyret med indbygget infrarødt lys (night-vision), og dermed har du fuldstændig overblik, selvom det er midt om natten – eller blot mørkt på børneværelset.

Philips Avent SCD603 har også indbygget et blidt natlys i baby-enheden, som er designet til at berolige dit barn med blødt lys. Lyset – og styringen af bløde vuggevise-melodier – kan du styre 100% fra forældre-enheden. Så du behøver ikke løbe frem og tilbage fra børneværelset for at sætte en vuggevise til – eller hvis du vil slukke eller tænde for natlyset.

Babyalarmen fra Philips har to-vejs-kommunikation, som også bliver kaldt for talk-back funktion. Dette er meget rart, da du med stemmen kan berolige dit barn, uden yderligere forstyrrelser.

Babyalarmen har også LED lys-indikator som betyder, at du kan altid se støjniveauet hos dit barn med på forældre-enheden. Selvom du har skruet helt ned for Philips Avent SCD603, så viser den om det bare rumsteren rundt i dynerne eller om der er høj barnegråd.

Rækkevidde

Philips Avent-serien er hårdt udfordret på rækkevidden. Den er helt nede på det halve af dens forgængere, og de var i forvejen i nærheden af markedets laveste. Så hold nu fast; Philips Avent SCD603 rækker indendørs maksimalt 30 meter og udendørs maksimum 150 meter. Det er næsten uhyggeligt lidt, i forhold til NEONATE, der tilbyder 300 meters rækkevidde i deres NEONATE med Video – og 800 meter i rækkevidde på NEONATE-modellerne uden video.

Du skal derimod ikke være nervøs for forstyrrelser og interferens fra andre babyalarmer. Heller ikke selvom du bor i tæt bebygget område. Philips Avent SCD603 har automatisk kanalvalg, som altid sørger for den bedste forbindelse.

Batteritid

Philips Avent SCD603 bruger mange kræfter på at holde liv i den store farve LCD-skærm. Og derfor kan batteritiden heller ikke ikke følge med de tidligere babyalarmer fra Philips. Batteritiden på forældre-enheden er helt nede på mellem 6 og 9 timer. Om det er 6 eller 9 timer, afgøres naturligvis af, hvor meget aktivitet der er.

Selvom det naturligvis kræver flere kræfter at drive en skærm med live-streamede billeder fra den anden ende af huset – så ER 6 eller 9 timers drift alt for lidt. Her kommer Philips igen lidt til kort, i forhold til konkurrenterne fra NEONATE og NOVA.

Hvis du køber SCD603-babyalarmen fra Philips, skal du være opmærksom på, at baby-enheden er designet til at sidde til strøm. Men den har en backup batterifunktion, så der altid forbindelse til dit barn – også selvom strømmen skulle svigte. Baby-enheden bruger 4 AAA-batterier. SCD603 sørger selv også for at spare på batterierne – ved kun at aktivere sig selv, ved lyd.

Forældre-enheden er både strøm- og batteridrevet, og det betyder at du altid kan bruge ladekablet, som du får med i købet.

Fordele ved Philips Avent Babyalarm SCD603

 • Videokamera
 • Infrarødt night vision
 • Stor LCD-farveskærm på forældreenhed
 • Talk-back funktion
 • Blidt natlys
 • Vuggeviser
 • Fjernaktivering fra forældreenhed
 • LED-lysindikator
 • Krystalklar lyd
 • Automatisk kanalvalg

Ulemper ved Philips Avent Babyalarm SCD603

 • Kort batteritid på 6 til 9 timer
 • Kan ikke kobles til eksterne enheder
 • Kort rækkevidde (30 m. indendørs og 150 m. udendørs)

Det skriver Philips:

Philips om talk-back:
Philips babyalarmen tilbyder talk-back funktion. Denne fantastiske opfindelse gør, at du kan komme med beroligende beskeder – eller måske endda synge vuggeviser for dit barn. Du kan også fortælle historier. Dit barn nyder helt sikkert din stemme og så hjælper den barnet med at slappe af. Talk-back funktionen virker, så du kan tale med dit barn, uanset hvor du du er i hjemmet. Svarfunktionen i DECT-babyalarmen betyder også, at du altid kan berolige dit barn, hvis det har brug for at høre at du er på vej.

Philips om uforstyrret forbindelse:
Philips benytter DECT-teknologien og den sørger for, at der ikke kommer interferens på linjen mellem dig og dit barn. DECT-teknologien sørger også for, at der ikke kommer støj fra andre babyalarmer eller mobiltelefoner. Babyalarmen fra Philips krypterer forbindelsen og giver dig en sikker og ikke mindst privat tilslutning, så det kun er dig der kan høre dit barn.

Philips om lysdioder:
På forældre-enheden sidder der nogle dioder (som du kan så på billedet her). De viser hvor højt lydniveauet er hos dit barn. Lige så snart der er lyd i rummut hvor babyalarmen befinder sig – vil lysdioderne på forældre-enheden vise niveauet. Hvis lydniveauet bliver højere i lokalet, så tændes der flere lysindikatorer. Tilsvarende lyser færre dioder, hvis roen sænker sig. Dermed kan du følge med i, om der sker noget på børneværelset. Selvom forældre-enheden står på lydløs, vil dioderne lyse.

Philips om Energibesparende smart øko-indstilling:
Philips babyalarmen har en Smart Eco-funktion, som sørger for at du sparer mest muligt på batteriet og dermed på strømmen og miljøet. Når Eco-indstillingen er slået til, bruger babyalarmen automatisk mindre strøm og det er sundt for elforbruget og miljøet. Jo tættere du er på baby-enheden – med forældre-enheden – jo mindre strøm bruges der.

Philips om rækkevidden:
Rækkevidden på Philips Babyalarmen når op til omkring 330 meter, udenfor. Det vil sige, at den rækker i op til 330 meter, hvis der ikke er store forhindringer i vejen. Hvis du bruger babyalarmen indendørs, hvor der er vægge og andet udstyr der kan forstyrre – er rækkevidden noget lavere. Philips mener selv, at babyalarmen kan række 50 meter, indendørs.

Philips om batteriet:
Philips babyalarmer fungerer med batterier i både forældre-enheden og baby-enheden. Batteriet har en generel levetid på op til 24 timer, inden det er nødvendigt med et skifte. Hvor lang levetiden er, afhænger lidt af brug af babyalarmerne og batteritype. Babyalarmerne kan bruges med ledning og batterier (alkaliske 1,5 V R6 AA ikke-opladelige batterier eller opladelige 1,2 V R6 AA-batterier).

Philips om forbindelsen:
Men Philips-babyalarmen behøver du aldrig være nervøs for om din babyalarm har mistet forbindelsen. Babyalarmen viser altid om der er forbindelse og om de to enheder er koblet til hinadnen. Forældre-enheden afspiller en alarmbesked, hvis babyalarmen ikke er inde for rækkevidde. Den afspiller også en advarsel, hvis strømniveauet er for lavt. Så med babyalarmen fra Philips er du altid sikker på, at der er forbindelse med babyalarmen hos dit spædbarn.