Philips Avent SCD560

Philips Avent DECT SCD560 er middelgod, solid og i det hele taget en udmærket babyalarm, der kan det som de fleste forventer af et fornuftigt hjælpemiddel. Hvis du er teknisk velfunderet, kan det godt være at du synes, at netop denne babyalarm er lidt for let.

SCD560 har de samme funktioner som de fleste andre Philips-babyalarmer, og måske lige i underkanten af hvad konkurrenterne i samme prisklasse har at byde på.

Babyalarmen har dog talk-back funktion, vuggeviser og blidt natlys. Alle fordele og ulemper ved denne babyalarm kan du finde i bunden af artiklen.

Priser på Philips Avent SCD560

Forhandler Land Pris Levering Totalpris Læs mere

Philips Avent SCD560 info:

Hvad taler for SCD560?

Denne babyalarm har en rigtig god LCD-skærm på forældre-enheden. Det er dejligt, fordi du dermed kan følge med i lydstyrken, batteriniveau, batteriforbrug og temperaturen i børneværelset. Her er det vigtigt at pointere, at babyalarmen ikke er designet til at du kan bruge den udendørs i barnevognen. Dels på grund af selve designet og dels fordi den ikke tåler temperaturer under 10 grader. Dette er et problem for mange – og hvis det også er det for dig, bør du gå efter NOVA-serien eller NEONATE-serien.

Med den indbyggede temperatursensor i SCD560, kan du holde øje med, om dit barn har brug for en trøje eller et tæppe ekstra. Skulle der ske store temperatur-udsving hos barnet, advarer babyalarmen dig, via forældre-enheden.

Ligesom på stort set alle andre babyalarmer, kan du også på Philips Avent justere både lydstyrken og mikrofonfølsomheden, så er passende til forholdene hjemme hos Jer.

Du kan også bruge vibrations-mode, som er gavnlig hvis du for eksempel støvsuger, hører musik eller befinder dig i støjende omgivelser.

Philips Avent SCD560 har også 3 LED-lys på forældre-enheden, der fortæller og viser meget støj der er i børneværelset eller i barnevognen.

Rækkevidde:

Ligesom de andre modeller fra Philips, har SCD560-babyalarmen en rækkevidde i den lave afdeling. Udendørs rækker babyalarmen op til 330 meter, mens kun rækker 50 meter indendørs. Naturligvis afspiller babyalarmen en alarm og giver advarsler, hvis enhederne mister forbindelsen til hinanden. Derfor er der ingen risiko for at du mister forbindelsen, uden at opdage det.

Batteri:

Babyalarmen bliver leveret med et genopladeligt batteri til forældre-enheden. Denne enhed har en drifttid på kun 18 timer. Det er ikke så meget forhold til de konkurrerende mærker. Derudover tager det 10 timer at lade Philips Avent SCD560 helt op med det medfølgende ladestik. Mange brugere kan bedst lide en babyalarm med ladestation.

Temperatur:

Desværre har netop denne babyalarm også problemer med udendørs brug. Det er ret ærgerligt, synes jeg. Philips Avent Babyalarm SCD560 kan kun bruges, hvis temperaturen ligger mellem fra 10-40 plusgrader. Du kan altså ikke bruge babyalarmen udenfor i barnevognen, hvis det for eksempel er under 10 grader udenfor.

Stråling:

Philips benytter sig af DECT-teknologien – og selvom det er en smart teknologi, der værner mod interferens og støj fra andre babyalarmer – så er der også problemer med strålingen fra babyalarmen. DECT-teknologien gør, at babyalarmen udsender ret mange stråler – og strålingen fra denne babyalarm er væsentligt højere end fra andre babyalarmer.

Til gengæld har Philips Avent-babyalarmerne automatisk kanalvalg, der altid finder den bedste forbindelse med en helt klar lyd.

Fordele ved Philips Avent SCD560

 • Talk-back funktion
 • Blidt natlys og 3 forskellige vuggeviser i baby-enhed
 • Klar lydkvalitet
 • Energibesparende ECO-funktion og ECO-max
 • Automatisk kanalvalg
 • Temperaturmåler
 • Skærm på forældre.enhed

  Ulemper ved Philips Avent SCD560

 • Drifttid på 18 timer
 • DECT-teknologien udsender høj stråling
 • Stor babyenhed
 • Temperatur for drift og opbevaring fra 10 til 40 grader
 • Rækkevidde på 330 meter udendørs og 50 meter indendørs

Stadig ikke overbevist?

Philips om dioder og lydniveau
Når der er lyd i barnets rum, viser lysindikatorer på forældreenheden lydniveauet. Når lydniveauet stiger, tændes flere lysindikatorer. Funktionen gør det muligt at følge med i, om der sker noget på barnets værelse, også selv om forældreenheden er indstillet på lydløs.

Philips om øko-indstilling
Philips babyalarmen har Smart Eco-funktion, som passer på din elregning og miljøet. Eco-indstillingen reducerer automatisk strøm og sparer på elforbruget. Jo nærmere forældreenheden står på barneenheden, jo mindre strøm bruges der.

Philips og forbindelsen
En pære på forældreenheden lyser rødt, når barneenheden er uden for rækkevidde, eller hvis batteriet er svagt. Du kan derfor være sikker på at få et tydeligt varsel, hvis tilslutningen ikke fungerer, eller batteriet er ved at løbe tør.

Philips DECT-teknologi gør, at der ikke kommer forstyrrelser og interferens fra andre babyalarmer eller mobiltelefoner. Babyalarmen sørger for at kryptere forbindelsen og giver dig en sikker og privat tilslutning, så det kun er dig, der kan høre dit barn.

Philips om temperaturen
Børn kan ikke regulere deres kropstemperatur lige så godt som voksne, så selv en lille forandring i temperaturen kan gøre barnet uroligt. Hvis temperaturen i barnets rum ændrer sig, ser du det tydeligt på forældreenhedens display. Du kan indstille babyalarmen til at give signal, hvis temperaturen ændrer sig usædvanligt meget.

Philips om batteriet:
Philips babyalarmer fungerer med genopladelige batterier i forældre-enheden. Batteriet har en generel levetid på op til 24 timer, inden det er nødvendigt med et skifte. Hvor lang levetiden er, afhænger lidt af brug af babyalarmerne og batteritype. Babyalarmerne kan bruges med ledning og batterier (alkaliske 1,5 V R6 AA ikke-opladelige batterier eller opladelige 1,2 V R6 AA-batterier).

Philips om natlampe og vuggeviser
Mange børn har svært ved at sove om aftenen. For at hjælpe dit barn til at falde i søvn har DECT-babyalarmen en behagelig natlampe. Det varme, bløde lys fra natlampen sammen med de beroligende vuggeviser gør det lettere for barnet at slappe af og falde i søvn.

Philips om talk-back:
Philips babyalarmen har mulighed for talk-back funktion. Dette betyder, at du kan komme med beroligende beskeder til dit barn. Du kan synge for barnet eller fortælle historier. Dit barn nyder sikkert lyden af din stemme og den vil virke beroligende. Med talk-back funktionen kan du tale med dit barn, uanset hvor du befinder dig i hjemmet. Svarfunktionen i DECT-babyalarmen betyder også, at du altid kan berolige dit barn, hvis det vågner.

Har du erfaringer med Philips Avent Babyalarm DECT SCD560?
– så skriv gerne en kommentar herunder.