Philips Avent Babyalarm DECT SCD506 er den første og billige udgave af en babyalarm fra Philips. Den er lavet uden de helt store features, som du så også slipper for at betale for. Den ligger klart i den billige ende, af babyalarmer – og hvis jeg skal give min ærlige mening; så findes der bedre babyalarmer i Neonate eller SuperNOVA.

Men Philips Avent Babyalarm DECT SCD506 har bestemt nogle fordele – blandt andet prisen. De andre fordele og ulemper kan du se i bunden af artiklen.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
Proshop.dk 438,00 0,00 438,00 KØB HER
Matas.dk 499,00 0,00 499,00 KØB HER
Gucca.dk 699,95 0,00 699,95 KØB HER
Wupti.com 789,00 0,00 789,00 KØB HER
Shopping.coop.dk 799,00 0,00 799,00 KØB HER
De3bedste.dk 789,00 29,00 818,00 KØB HER

PHILIPS AVENT BABYALARM DECT SCD506
-hvad taler for

Philips Avent Babyalarm DECT SCD506 er flere gange blevet kåret som bedst i test. Det er dog vigtigt at pointere, at det er den ikke længere. Der er kommet smartere og nyere babyalarmer på markedet.

Men noget af det smarte, som babyalarmen har blandt funktionerne – er tovejskommunikation – også kaldet talk-back. Dette gør, at du kan berolige dit barn, når du er ’på vej’. Personligt, kan jeg godt lide denne funktion.

Du kan også berolige dit barn med blidt natlys og søde vuggeviser, som du kan starte og stoppe fra forældre-enheden. Du kan også indstille lydstyrke og mikrofonfølsomhed.

FÅ EN DEJLIG GAVE TIL MOR OG BARN

Sammensæt en kuffert som udfordrer og udvikler dit barn gennem kreativ leg.
Til gravide og børn op til 6 år.

HAPPY HELLO!

PHILIPS AVENT BABYALARM DECT SCD506
-rækkevidde

Philips Avent Babyalarm DECT SCD506 har en rækkevidde på 330 meter udendørs og 50 meter indendørs. Den er i underkanten, når vi sammenligner med andre babyalarmer.

Neonate-modellerne har – til sammenligning en rækkevidde på op til 800 meter. Selvom det ikke bliver nødvendigt med SÅ stor rækkevidde er det meget rart at vide, at babyalarmen ikke er i fare for at miste forbindelsen.

PHILIPS AVENT BABYALARM DECT SCD506
-batteritid

Philips Avent Babyalarm-serien har en acceptabel batteri-levetid på en fuld opladning. Den er op til 24 timer. Men det er altså i underkanten af batteri-levetiden på de konkurrerende babyalarmer. Når batteriet er helt fladt, tager det 8 timer at lade babyalarmen helt op igen. Babyalarmen har endda den energibesparende ECO-funktion, der bidrager til, at den ikke bruger unødig strøm.

 

PHILIPS AVENT BABYALARM DECT SCD506
-design

Babyalarmen har en størrelse på 220 x 156 x 94 mm, så du kan sagtens have forældre-enheden om halsen. Baby-enheden er noget større og er ikke på samme måde mobil. Mange brugere kritiserer faktisk lige præcis DECT SCD506-babyalarmen, fordi det kan svært at finde plads til baby-enheden i barnevognen.

Desværre møder Philips Avent Babyalarm DECT SCD506 også begrænsninger når det gælder almindeligt brug, udenfor. Babyalarmen fungerer kun i temperaturer fra 10-40 plusgrader. Det vil sige, at du ikke kan bruge babylarmen udenfor i barnevognen, hvis det for eksempel er under 10 grader udenfor. Det er et stort problem, synes jeg.

Philips bruger DECT-teknologien – og denne smarte teknologi er et godt værn mod interferens og støj fra andre babyalarmer. Derudover har Philips Avent Babyalarm DECT SCD506 automatisk kanalvalg, der altid finder den bedste forbindelse med en helt klar lyd.

Desværre betyder Philips DECT-teknologi, at babyalarmen udsender ret mange stråler. Strålingen fra babyalarmen er noget højere end fra andre konkurrenters produkter. Hvis du vil læse mere om stråling fra babyalarmer – og betydningen for dit barn – så læs mere her.

Fordele ved Philips Avent Babyalarm DECT SCD506

  • Talk-back funktion
  • Blidt natlys og vuggeviser i babyenhed
  • Klar lydkvalitet
  • Energibesparende ECO-funktion
  • Automatisk kanalvalg

 

Ulemper ved Philips Avent Babyalarm DECT SCD506

  • DECT-teknologien udsender et højere strålingsniveau end analoge og digitale signaler
  • Stor babyenhed
  • Temperatur for drift og opbevaring fra 10 til 40 grader
  • Ikke nogen skærm eller temperaturmåler
  • Rækkevidde på 330 meter udendørs og 50 meter indendørs

PHILIPS AVENT BABYALARM DECT SCD506
-stadig ikke overbevist?

 

PHILIPS AVENT BABYALARM DECT SCD506 DiodePhilips om lysdioder:
Dioderne på forældre-enheden viser hvor højt lydniveauet er hos dit sovende barn. Så snart der er lyd i rummut hvor babyalarmen er, viser lysdioderne på forældreenheden niveauet. Hvis lydniveauet stiger i rummet, så tændes der flere lysindikatorer. Dette er smart og gør det muligt at følge med i, om der sker noget på barnets værelse. Dette gælder selvom forældreenheden er indstillet på lydløs. Smatson har tidligere lavet en undersøgelse, der viser at denne babyalarm fra Philips er anbefalet af hele 100 % af forældrene der har prøvet den!

 

Philips om uforstyrret forbindelse:
Philips DECT-teknologi sikrer dig, at der ikke kommer forstyrrelser og interferens på linjen. Dermed kan der ikke komme støj fra andre babyalarmer eller mobiltelefoner. Babyalarmen sørger for at kryptere forbindelsen og giver dig en sikker og privat tilslutning, så det kun er dig, der kan høre dit barn.

 

PHILIPS AVENT BABYALARM DECT SCD506 Link

Philips om forbindelsen:
Du behøver aldrig være nervøs for om din babyalarm har mistet forbindelsen. Babyalarmen fra Philips viser altid status på tilslutningen. Forældreenheden sørger for at give dig en alarmbesked, når babyalarmen ikke er inde for rækkevidde. Den afspiller ligeledes en alarm, hvis strømniveauet er lavt. Så med Philips Babyalarmen kan du altid være sikker på, at du har etableret forbindelse med babyalarmen hos dit spædbarn.

 

Philips om Energibesparende smart øko-indstilling:
Philips babyalarmen har en Smart Eco-funktion, som både passer på din elregning og på miljøet. Når du bruger Eco-indstillingen, så bruger du automatisk mindre strøm og sparer dermed på elforbruget og miljøet. Jo, tættere du er på baby-enheden – med forældreenheden. Jo, mindre strøm bruges der.

 

PHILIPS AVENT BABYALARM DECT SCD506 RækkeviddePhilips om rækkevidden:
Rækkevidden på Philips Babyalarmen når op til omkring 330 meter. Dette gælder ved ”fri forbindelse”, hvor der ikke er store forhindringer i vejen. Hvis du bruger babyalarmen fra Philips indendørs, hvor der også er flere forhindringer og forstyrrelser – er rækkevidden noget lavere. Producenten Philips fortæller selv, at du kan regne med en rækkevidde på 50 meter, indendørs.

 

Philips om batteriet:
Philips babyalarmer fungerer med batterier i både forældre-enheden og baby-enheden. Batteriet har en generel levetid på op til 24 timer, inden det er nødvendigt med et skifte. Hvor lang levetiden er, afhænger lidt af brug af babyalarmerne og batteritype. Babyalarmerne kan bruges med ledning og batterier (alkaliske 1,5 V R6 AA ikke-opladelige batterier eller opladelige 1,2 V R6 AA-batterier).

 

PHILIPS AVENT BABYALARM DECT SCD506 TalkbackPhilips om talk-back:
Philips babyalarmen har mulighed for talk-back funktion. Dette betyder, at du kan komme med beroligende beskeder til dit barn. Du kan synge for barnet eller fortælle historier. Dit barn nyder sikkert lyden af din stemme og den vil virke beroligende. Med talk-back funktionen kan du tale med dit barn, uanset hvor du befinder dig i hjemmet. Svarfunktionen i DECT-babyalarmen betyder også, at du altid kan berolige dit barn, hvis det vågner.

 

Har du erfaringer med Philips Avent Babyalarm DECT SCD506?
-så skriv gerne en kommentar herunder.