Neonate BC-5800D

Neonate Babyalarm BC-5800D er videreudviklingen af BC-5700D og BC-5500A, og er blevet utrolig populær blandt brugerne.

Udseendes-mæssigt ligner BC-5800D sine forgængere utroligt meget, men det skal du ikke lade dig narre af. Denne version har nemlig gennemgået en markant forbedring i forhold til ældre modeller.

Neonate Babyalarm BC-5800D har for eksempel på en rigtig smart og digital forbindelse. Det betyder, at babyalarmen automatisk finder den bedste frekvens. Det er ret afgørende, når du vil undgå skrat og støj på linjen.

Derudover er Neonate Babyalarm BC-5800D også fabrikeret med en forbedret mikron. Producenten fortæller selv, at den nye mikrofon giver en meget bedre kvalitet af lyden. Men det er lidt svært at kontrollere, når man ikke er så teknisk. Højtaleren i forældre-enheden er også blevet udviklet og gjort bedre.

Priser på Neonate BC-5800D

Forhandler Land Pris Levering Totalpris Læs mere
Babytorvet.dk Danmark 999,95 DKK 0,00 DKK 999,95 DKK KØB HER

Fordele ved Neonate BC-5800D:

Neonate Babyalarm BC-5800D er udstyret med lithium-batterier. Det giver en lang stand by-tid, som du kan læse mere om længere nede.

Noget af det lækre ved Neonate Babyalarm BC-5800D er at forældre-enheden kan vibrere. Med vibrationen sat til, virker babyalarmen som en telefon, der er sat på lydløs. Dette er særligt smart, hvis der er meget støj i nærheden. Så kan du i stedet mærke vibrationen.

Neonate Babyalarm BC-5800D er på størrelse med en smartphone. Den er 4,5 cm bred og 9 cm høj. Tykkelsen er 2 cm. Denne størrelse passer fint i lommen.

Af andre fordele kan nævnes, at Neonate Babyalarm BC-5800D har den gode rækkevidde, som er kendetegende for Neonate Babyalarmer. Derudover har den også en fordel på stråling. Neonate Babyalarm BC-5800D stråler med kun 20 mW.

Neonate Babyalarm BC-5800D – det får du også:
2 strøm-adaptere, 2 stk. lynladere, rem til babyalarmer, 1 stk. forældre-enhed og 1 stk. baby-enhed.

Temperaturmåler:
Neonate Babyalarm BC-5800D sender ligesom mange andre babyalarmer – oplysninger om temperaturen, hvor baby-enheden befinder sig. Babyalarmen kommer også med en advarsel, hvis temperaturen omkring barnet bliver for høj eller lav. Grænseværdierne for afspilning af advarsler kan indstilles manuelt. Ønsker du at Neonate Babyalarm skal afspille en alarm, hvis temperaturen kommer under -5 grader? Så kan du bare indstille den til det.

Batteriet:
Neonate Babyalarm BC-5800D kommer med en turbolader, hvilket betyder at det kun tager 3-4 timer at oplade babyalarmen.

Stråling:
Hvis du er på udkig efter, hvor meget Neonate Babyalarm udsender af stråler – så skal vi lidt ind i babyalarmen for at se det. Hvor meget Neonate Babyalarm stråler og hvor langt den kan række hænger nemlig sammen.

Producenten lover at Neonate Babyalarm BC-5800D kun stråler med 20 mW, hvilket er meget lavt, for babyalarmer.
Alt i at, synes jeg at Neonate BC-5800D er en af de bedste babyalarmer på markedet. Babyalarmen har mange indstillinger og features, men er overhovedet ikke svær at indstille. Den har et dejligt display, som gør den nem at betjene. Jeg har hele tiden været meget tryg, ved brug af denne babyalarm. Den kan jeg varmt anbefale.

Neonate BC-5800D Produktinformation:

Rækkevidde & tilslutning:

 • Ekstra lang rækkevidde på lyd (maks. 800 m)
 • 100% kodet forbindelse, så ingen kan forstyrre signalet
 • Bedre og kraftigere mikrofon

Skærm & Lyd:

 • Større og kraftigere højtaler
 • Flere tegn/symboler i displayet

Funktioner:

 • Digital lydoverføring uden stråling
 • Batteritid i op til 70 timer
 • Temperaturalarm
 • Praktisk og stærk fastsætning, som virker på både buksekant, barnevogn og seng
 • Smarte lynlade-stationer
 • 2 års garanti – også på batteriet