Neonate Babyalarm BC-8000DV får generelt gode anmeldelser. Og det kan jeg godt forstå. Jeg har prøvet flere forskellige og de er virkelig gode. Her på siden, vil jeg prøve at forklare hvad der er så godt ved en Neonate Babyalarm.

BC-8000DV er den klassiske Neonate Babyalarm, med video.

I de uger jeg havde Neonate Videoalarmen som prøve var der ikke rigtig nogen tvivl. Den er supergod, stabil og virkelig nem at have med at gøre.

Prismæssigt er babyalarmen i den dyre ende, men hvis du kigger i skemaet lige under her, så er der altså mange penge at spare, hvis du køber din Neonate “de rigtige” steder.

NEONATE BABYALARM BC-8000DV
-hvad taler for?

Babyalarm med video:
Babyalarmen med videokamera (Baby-enheden) har 8 infrarøde lamper, så du også kan se dit barn, selvom det er mørkt. Forældreenheden har en lækker farveskærm på cirka 2 tommer – og her er det nemt at følge med i dit barns søvn. Jeg har selv prøvet det – og det er altså ren terapi at se sit søde barn sove, trygt og godt i barnevognen.

Hvis du ikke bruger video-funktionen i din Neonate Babyalarm, så kan du med fordel slå det fra. Hvis du gør det, så fungerer babyalarmen fuldstændigt som en almindelig babyalarm.

 

Temperaturmåler:
Neonate Babyalarm BC-8000DV sender konstant oplysninger om temperaturen, hvor barnet ligger. Om det er indenfor eller udenfor. Neonate Babyalarm afspiller også en alarm, hvis der bliver for varmt eller for koldt omkring barnet. Du kan på forhånd indstille, hvor grænserne for afspilning af alarm skal være. Ønsker du at Neonate Babyalarm skal afspille en alarm, hvis temperaturen kommer under -5 grader? Så kan du bare indstille den til det.

Batteriet:
Neonate Babyalarmer er alle trådløse. Det vil sige, at de er udstyret med et genopladeligt batteri. Det har været ret afgørende for mit valg af babyalarmer, da den trådløse model giver frihed og muligheder for at tage den med på tur.

Neonate-alarmen har et 1600 mAh batteri, både i baby-enheden og forældre-enheden. En opladning rækker til 25 timers drift uden video-forbindelse. Hvis du bruger video, halverer den drift-tiden og så kan den kun køre i cirka 12 timer.

Batteriforbruget kan justeres, ved at vælge en af de tre indstillinger, der er på Neonate Babyalarm. Indstillingerne kan vælges fra forældre-enheden, så du behøver altså ikke at skifte på begge babyalarmer. De tre valgmuligheder er:

  • Videotilstand med lyd (Højt strømforbrug)
  • Videotilstand uden lyd (Mellem strømforbrug)
  • Strømbesparende mode, hvor et intelligent system hele tiden optimerer batterilevetiden. I denne funktion, fungerer Neonate Babyalarm kun med lyd.

FÅ EN DEJLIG GAVE TIL MOR OG BARN

Sammensæt en kuffert som udfordrer og udvikler dit barn gennem kreativ leg.
Til gravide og børn op til 6 år.

HAPPY HELLO!

Stråling:
Hvis du er på udkig efter, hvor meget babyalarmen fra Neonate udsender af stråler – så skal vi lidt ind i babyalarmen for at se det. Hvor meget Neonate Babyalarm stråler og hvor langt den kan række hænger nemlig sammen.

Hvis du vælger at overvåge dit barn med både lyd og video, så kan Neonate Babyalarm række op til 300 meter. Men hvis kun bruger lyd, så bliver rækkevidden 800 meter. Dette er helt vildt langt, formentlig også længere end nogen har lyst til at være væk fra deres baby. Men smart er det.

Hvis du kun bruger lyddelen på Neonate videoalarm, så nedsættes strålingsniveauet også. En lydforbindelse stråler ikke nær så kraftigt som et videosignal.

Neonate Babyalarm – ekstra:
Noget af det – lidt ekstra – som babyalarmen fra Neonate kan, er at den kan styre op til 4 babyenheder – på en gang. Det er relativt mange børn i samme aldersgruppe, men dog et plus hvis du får brug for det.

Du kan også koble Neonate Babyalarm BC-6500D til Neonate Babyalarm BC-8000DV. Dog har BC6500-modellen ikke mulighed for at sende video.

 

Alt i alt er Neonate Babyalarm BC-8000DV en rigtig god babyalarm. Det er den jeg har været mest tilfreds med, af alle. Den kan jeg varmt anbefale.
Har du spørgsmål vedrørende Neonate Babyalarm BC-8000DV, så skriv dem herunder.

NEONATE BABYALARM BC-8000DV

Rækkevidde & tilslutning:

– Ekstra lang rækkevidde på lyd (maks. 800 m)

– Videosignal (300 m)
– Mulighed for tilslutning af maks. 4 kameraer.

Skærm & billede:
– Zoomfunktion
– 8 IR giver synlighed i mørke
– Touchskærm
– Mulighed for lyd eller lyd & billede.

Funktioner:
– 3 indstillinger for batteri og dermed stråling.
– Digital lydoverføring uden stråling.
– Batteritid i op til 25 timer.
– Temperaturalarm.
– Fjernstyring på lyset, så det kan indstilles uden at vække babyen.
– Praktisk og stærk fastsætning, som virker på både buksekant, barnevogn og seng.

Modelnavn:
Neonate Babyalarm BC-8000DV

Farve:
Sort

Producentens varekode:
BC8000DV

Afsender Produktmål (HxBxD) i mm:
H125 x W63 x D30

Vægt (g)
123,00

Strømkilde
3.7V 1600mAh Li polymer battery

Modtager Produktmål (HxBxD) i mm
H125 x W63 x D27

Rækkevidde (m)
800,00

Batteritype:
3.7V 1600mAh Li polymer battery

Antal batterier:
1