Neonate Babyalarm BC-5800D er videreudviklingen af BC-5700D og BC-5500A. BC-5700D kan du læse mere om her. Neonate Babyalarm BC-5800D er en rigtig brugerfavorit.

Hvis du kigger på billedet her, kan du at babyalarmen ligner 5500-modellen. Men det skal du ikke lade dig narre af. Denne version har nemlig gennemgået en markant forbedring i forhold til ældre modeller.

Neonate Babyalarm BC-5800D har for eksempel på en rigtig smart og digital forbindelse. Det betyder, at babyalarmen automatisk finder den bedste frekvens. Det er ret afgørende, når du vil undgå skrat og støj på linjen.

Derudover er Neonate Babyalarm BC-5800D også fabrikeret med en forbedret mikron. Producenten fortæller selv, at den nye mikrofon giver en meget bedre kvalitet af lyden. Men det er lidt svært at kontrollere, når man ikke er så teknisk. Højtaleren i forældre-enheden er også blevet udviklet og gjort bedre.

 • NEONATE BC-5800D

 • GRATIS FRAGT
 • PRISGARANTI
 • DANSK KUNDESERVICE
 • BYTTESERVICE
 • e-MÆRKET
 • TRUSTPILOT SCORE
 • BABYTORVET

 • kr.1195

 • GRATIS FRAGT
 • PRISGARANTI
 • DANSK KUNDESERVICE
 • BYTTESERVICE
 • e-MÆRKET
 • 4.5
  TRUSTPILOT SCORE

NEONATE BABYALARM BC-5800D
-hvad taler for?

Neonate Babyalarm BC-5800D er udstyret med lithium-batterier. Det giver en lang stand by-tid, som du kan læse mere om længere nede.

Noget af det lækre ved Neonate Babyalarm BC-5800D er at forældre-enheden kan vibrere. Med vibrationen sat til, virker babyalarmen som en telefon, der er sat på lydløs. Dette er særligt smart, hvis der er meget støj i nærheden. Så kan du i stedet mærke vibrationen.

Neonate Babyalarm BC-5800D er på størrelse med en smartphone. Den er 4,5 cm bred og 9 cm høj. Tykkelsen er 2 cm. Denne størrelse passer fint i lommen.

Af andre fordele kan nævnes, at Neonate Babyalarm BC-5800D har den gode rækkevidde, som er kendetegende for Neonate Babyalarmer. Derudover har den også en fordel på stråling. Neonate Babyalarm BC-5800D stråler med kun 20 mW.

FÅ EN DEJLIG GAVE TIL MOR OG BARN

Sammensæt en kuffert som udfordrer og udvikler dit barn gennem kreativ leg.
Til gravide og børn op til 6 år.

HAPPY HELLO!

Neonate Babyalarm BC-5800D – det får du også:
2 strøm-adaptere, 2 stk. lynladere, rem til babyalarmer, 1 stk. forældre-enhed og 1 stk. baby-enhed.

Temperaturmåler:
Neonate Babyalarm BC-5800D sender ligesom mange andre babyalarmer – oplysninger om temperaturen, hvor baby-enheden befinder sig. Babyalarmen kommer også med en advarsel, hvis temperaturen omkring barnet bliver for høj eller lav. Grænseværdierne for afspilning af advarsler kan indstilles manuelt. Ønsker du at Neonate Babyalarm skal afspille en alarm, hvis temperaturen kommer under -5 grader? Så kan du bare indstille den til det.

Batteriet:
Neonate Babyalarm BC-5800D kommer med en turbolader, hvilket betyder at det kun tager 3-4 timer at oplade babyalarmen.

Stråling:
Hvis du er på udkig efter, hvor meget Neonate Babyalarm udsender af stråler – så skal vi lidt ind i babyalarmen for at se det. Hvor meget Neonate Babyalarm stråler og hvor langt den kan række hænger nemlig sammen.

Producenten lover at Neonate Babyalarm BC-5800D kun stråler med 20 mW, hvilket er meget lavt, for babyalarmer.

Alt i at, synes jeg at Neonate BC-5800D er en af de bedste babyalarmer på markedet. Babyalarmen har mange indstillinger og features, men er overhovedet ikke svær at indstille. Den haar et dejligt display, som gør den nem at betjene. Jeg har hele tiden været meget tryg, ved brug af denne babyalarm. Den kan jeg varmt anbefale.

NEONATE BABYALARM BC-5800D

Rækkevidde & tilslutning:
– Ekstra lang rækkevidde på lyd (maks. 800 m)
– 100% kodet forbindelse, så ingen kan forstyrre signalet

– Bedre og krafitigere mikrofon

Skærm & Lyd:
– Større og kraftigere højtaler
– Flere symboler i displayet

Funktioner:
– Digital lydoverføring uden stråling.
– Batteritid i op til 70 timer.
– Temperaturalarm.
– Praktisk og stærk fastsætning, som virker på både buksekant, barnevogn og seng.
– 2 års garanti også på batteriet
– Smarte lynlade-stationer