Neonate Babyalarm BC-5700D er i familie med BC-5800D – og Neonate er generelt gode til at lave babyalarmer. Læs anmeldelsen af Neonate Babyalarm BC-5800D her.

Forskellen på de to babyalarmer er, at Neonate Babyalarm BC-5700D ikke har ladestationer med. Denne kommer kun med ladestik, som skal puttes ind i babyalarmen.

Der er ingen funktionsmæssig forskel på ladestation eller ej. Det er op til dig, om du vil have babyalarmen til at ligge til opladning som en telefon – eller om du vil have den stående i en ladestation.

Neonate Babyalarm BC-5700D kommer med det klassiske design som du kender i forvejen fra Neonate og kvaliteten er heller ikke til tage fejl af. Helt ærligt.

NEONATE BABYALARM BC-5700D
-hvad taler for?

Automatisk kanalvælger
Noget af det smarte ved babyalarmen BC-5700D fra Neonate er, at den selv vælger den bedste kanal at sende på. Det er en kæmpefordel, at du ikke selv skal lege radio-styrmand og behøver at pille ved alverdens indstillinger. Babyalarmen sørger selv for at skrue op for sendestyrken, når det er nødvendigt – og når den ikke behøver at sende et kraftig signal – så skruer den ned. Dette er også en fordel jeg nævner under ’stråling’ lidt længere nede.

Batteriet:
Neonate Babyalarm BC-5700D er trådløs. Det betyder, at den kommer med et genopladeligt batteri. Det giver dig frihed og muligheder for at tage den med på tur. Batteriet er et Lithium-batteri, der kan holde op op til 72 timer ifølge producenten. Flere brugere fortæller dog, at den kan holde i op til 3-4 og endda 5 dage. Vær opmærksom på, at batterier holder bedst på kræfterne, når det er varmt. I koldt vejr, behøver den flere opladninger. Men dette gælder nu alle batteri-drevne apparater.

 

Temperaturmåler:
Neonate Babyalarm BC-5700D viser hele tiden temperaturen hvor dit barn ligger. Babyalarmen fra Neonate kommer ligeledes med en advarsel, hvis rummet eller omgivelserne omkring barnet bliver for varmt eller for koldt. Indstil på forhånd, hvor grænserne skal være. Ønsker du at Neonate BC-5700D skal afspille en alarm, hvis temperaturen kommer under -5 grader? Så skal du bare indstille den til det.

 

Stråling:
Neonate Babyalarm BC-5700D har den gode egenskab, at den selv justerer sendestyrken. Det er en kæmpefordel i forhold til batteriets levetid. Men det er også en stor fordel, hvis du er bekymret for dit barns udsættelser for stråler. Babyalarmen fra Neonate-serien sender de svageste stråler ud – når baby-enheden og forældre-enheden er tæt på hinanden. Jo større afstand der kommer mellem de to enheder – jo mere stråling udsender den. Fordelen ved denne babyalarm er bare at den automatisk skruer ned, hvis du er tæt på.

Størrelsen på babyalarmen BC-5700D er fantastisk. Jeg elsker, at både forældre-enheden og baby-enheden passer nemt i min taske eller i lommen. Den passer naturligvis også under madrassen i fodenden af barnevognen.

Alt i alt er Neonate Babyalarm BC-5700D en rigtig god babyalarm. Den kan jeg varmt anbefale, som en af de bedste uden video.
Har du spørgsmål vedrørende denne babyalarm, så skriv dem herunder.

FÅ EN DEJLIG GAVE TIL MOR OG BARN

Sammensæt en kuffert som udfordrer og udvikler dit barn gennem kreativ leg.
Til gravide og børn op til 6 år.

HAPPY HELLO!

NEONATE BABYALARM BC-5700D

Rækkevidde & tilslutning:
– Ekstra lang rækkevidde på lyd (maks. 800 m)

Funktioner:
– 3 indstillinger for batteri og dermed stråling.
– Digital lydoverføring uden stråling.
– Batteritid i op til 72 timer.
– Temperaturalarm.
– Praktisk og stærk fastsætning, som virker på både buksekant, barnevogn og seng.

Model:
Neonate Babyalarm BC-5700D

Farve:
Grå

Producentens varekode:
BC5700D

Afsender Produktmål (HxBxD) i mm:
90x46x24

Vægt (g)
72,00

Strømkilde:
3.7V 1100 mAh Li-polymer

Indikator:
Ja

Skærm:
Ja

Modtager Produktmål  (HxBxD) i mm:
90x46x24

Rækkevidde (m):
800,00

Vægt (g) modtagerenhed:
72,00

Batteritype:
3.7V 1100 mAh Li-polymer

Antal batterier:
1