HappyHelloHappyHello – mere end bare en kuffert

Har du lyst til at være med i HappyHello familien?
-sammen med flere hundrede andre danske mødre, kan du nu dele oplevelser og lækre designgaver.

HappyHello sørger for at sende dig en lækker og smart kuffert – fyldt med legetøj der inspirerer til kreativ leg og udvikling. Du kan sagtens selv gå ud og købe de mange forskellige ting, men med HappyHello får du verdens bedste krea, mad, legetøj og alt muligt andet – leveret lige til døren.

 

HappyHello – en lille gave hver måned

Brug kufferten til at åbne den med dit barn, som hver måned vil få en gave leveret. Der er ingen tvivl om, at det bliver månedens højdepunkt, når kufferten bliver leveret.

HappyHello har specialister, pædagoger og andre eksperter – og de pakker kufferten, helt specielt til dit barn, så det passer til dit barns aldersgruppe og udviklingsniveau. Desuden hjælper overraskelsen fra HappyHello med dit barns udvikling og kreativitet.

Alle kufferter hos HappyHello er udvalgt helt særligt og vi HappyHello sørger for at tilpasse indholdet, for at inspirere og stimulere kreativ leg i familien og samtidig udvikle og udfordre dit barn. Alle kufferter fra HappyHello er tilpasset barnets køn og udviklingsstadie.

HappyHello

HappyHello – eksperter & pædagoger står bag

HappyHello har erfarne pædagoger, der sammensætter kufferterne – så du kan være sikker på, at de bidrager til udviklingen af dit barns motorik, sanser og sprog. Alle familiemedlemmer vil opleve produkter og temakufferter, der bl.a. styrker barnets kreativitet, koncentration, rytmik, fantasi, sprog, indlæring, koordination og meget mere.

Produkterne i kufferterne kan være alt fra graviditetstilbehør til legetøj, der inspirerer til kreativ leg og sammensat, så den passer til din lille familie. En HappyHello kuffert indeholder 4-6 produkter, gaver til mor, gavekort til eftertragtede webshops og utallige andre medlemsfordele. Fælles for indholdet af kufferterne er, at du hver måned modtager produkter, som er tilpasset dit barn og udvikler den lille i præcis de stadier, som er allervigtigst lige netop i den måned, som du modtager din kuffert.

Klik her, for at melde dig til HappyHello – og få en lækker kuffert!

HappyHello skriver om sig selv:
Alle familiemedlemmer får hver eneste måned en kuffert – med masser overraskelser og lækre produkter for mor og barn (til gravide og op til barnet er fire år gammelt).

Vi har erfarne eksperter og pædagoger – som hele tiden arbejder på at udvikle den bedste kuffert til DIT barn. På dén måde bidrager tingene i kufferten til udviklingen af dit barns motorik, sanser og sprog. Alle produkter og kufferter styrker dit barns kreativitet, koncentration, fantasi, sprog, rytmik, koordination, indlæring og meget mere. Alle kufferter er nøje udvalgt og tilpasset, for at inspirere til kreativ leg i familien og samtidig udvikle og udfordre den lille. Alle kufferter er tilpasset barnets køn og udviklingsstadie.

Produkterne i kufferterne kan være alt fra graviditets-tilbehør og legetøj, der inspirerer til kreativ leg. Produkterne er sammensat, så de passer til din lille familie.

En HappyHello kuffert indeholder 4-6 produkter, gaver til mor, gavekort til eftertragtede webshops og utallige andre medlemsfordele. Fælles for indholdet af kufferterne er, at du hver måned modtager produkter, som er tilpasset dit barn og udvikler den lille i præcis de stadier, som er aller vigtigst lige netop i den måned, som du modtager din kuffert.

Klik her, for at melde dig til HappyHello – og få en lækker kuffert!