FIND DE BILLIGSTE OG BEDSTE BABYALARMER

Hvis du leder efter den mest sikre og bedste babyalarm, der betyder at du er helt tryg når dit barn er ude at sove – så er du kommet til det rette sted.

Hej – jeg hedder Kristina. Jeg har gjort mig flere erfaringer med både dyre og billige babyalarmer. Igennem opvæksten af mine 4 børn, har jeg både haft en billig babyalarm kun med lyd – og en af de bedste babyalarmer med video. Og lad mig sige det med det samme; Der er fordele og ulemper ved begge dele. Jeg vil anbefale et par stykker i forskellige prisklasser. Jeg vil også gerne dele min personlige favorit.

Anmeldelser af de bedste babyalamer

DE BEDSTE OG BILLIGSTE BABYALARMER

Hvad synes andre om Neonate, Nabby og Nova-serien?

KLIK HER

Det er et meget personligt valg, hvilken babyalarm du synes er bedst – og som gør dig tryg.
Så jeg vil komme med et par generelle regler omkring babyalarmer – og så synes jeg, at du selv skal kigge rundt på markedet.

Til at starte med, skal du finde ud af – hvad dit behov er. Vil du gerne have en alarm med video? Skal den fungere med en app på telefonen? Eller er det ligemeget?

BABYALARM – NEED TO HAVE!

Når du skal vælge en babyalarm, er der én eneste ting – som er den klart vigtigste. Du skal vælge en babyalarm-model som du er tryg ved. Det er det eneste der betyder noget. Babyalarmer fås med en masse egenskaber – og mange af dem er vigtige. Andre er mere overflødige. Tryghed betyder alt, så er det vigtigt at din babyalarm-type her tydelige advarsler, hvis den mister forbindelsen mellem sender og modtager – uanset hvorfor.

Babyalarmer skal også kunne justeres på følsomheden – din model skal være fleksibel og passe til den givne situation. Den skal justeres i forhold til hvis der er meget baggrundsstøj. Babyalarmen skal have en synlig og tydelig indikation af forbindelsen – så du kan skrue ned for lyden og alligevel bruge babyalarmen i støjende omgivelser.

Du skal også have mulighed for at skifte frekvens og kanal. Ellers risikerer du at høre andres børn græde, på din babyalarm.

Du skal også vælge en babyalarm med trådløs forbindelse, men med strømforsyning til både sender og modtager, så du kan sætte din babyalarm i en stikkontakt i stedet for at bruge batterier. Batterierne i din babyalarm skal være genopladelige, så du kan skifte dem ud.

BABYALARM – NICE TO HAVE

Det er en god idé, at din babyalarm har gennemgået en masse test – så den sender og modtager på kodede kanaler. Det er en klar fordel, hvis der kommer forstyrrelser på kanalen.

Det er ikke så afgørende om din babyalarm måler temperaturen i barnevognen, men det bestemt rart at have. 2-vejs kommunikation er også rart, men bestemt heller ikke afgørende for valget af den bedste babyalarm.

Hvis du vælger en babyalarm med videofunktion, så kan du være sikker på at din babyalarm bliver dyrere. Og det er faktisk ikke kun gode ting, der følger med video-babyalarmen.

Rækkevidden er ofte meget dårligere. Den bruger væsentlig mere strøm, og du skal oplade oftere. En alarm med video fylder som regel også mere end en alarm, kun med lyd.

Men når dét er sagt – så ER en babyalarm med video også dejlig især – hvis du har et barn der sover lidt uroligt.

FÅ EN DEJLIG GAVE TIL MOR OG BARN

Sammensæt en kuffert som udfordrer og udvikler dit barn gennem kreativ leg.
Til gravide og børn op til 6 år.

HAPPY HELLO!

BABYALARM – STRÅLING?

I flere år, har der været en del diskussion omkring vores elektriske apparater og stråling. Det gælder også trådløse babyalarmer: Så længe produktet er trådløst, kan det ikke undgås, at der er en form for stråling. Men hvad betyder det? Betyder det overhovedet noget?

Anmeldelser af de bedste babyalamer

Det er jo umuligt at undgå stråling, overhovedet.
Vi har jo allesammen en telefon, en radio, et fjernsyn, router og masser andre ting der udsender stråler hele tiden. Men der er nogle ting du kan gøre, for at undgå nære stråler ved dit barn. Du kan undgå at barnet fra starten lærer at lege med iPad eller telefoner. Det kan ikke undgås, når børnene bliver store – men imens de er helt små – så kan det godt undværes.

Når det drejer sig om babyalarmer vil jeg anbefale, at du lægger den så langt væk som muligt fra dit barn, uden at det påvirker funktionen.

Babyalarm – med headset.
Til sammenligning udsender en mobiltelefon en del mere stråling, og hvis den ’godkendes’ ved at bruge headset – så bør babyalarmen også være sikker, hvis den ligger i ’headset-afstand’ fra dit sovende barn.

Man kan du få en model med minimal stråling – og tænker producenterne på stråling, når de laver en babyalarm? Ja, i høj grad. Producenten Neonate har i mange år gået forrest i kampen mod stråling. De er flere gange testet som dem med mindst stråling.

BABYALARM – GODE MÆRKER

Jeg har undersøgt markedet for babyalarmer og lavet en blanding af egne erfaringer og seriøse test af babyalarmer. Du kan finde de enkelte mærker i toppen af siden – eller klikke på navnet herunder.

NEONATE BC-5700DNEONATE BC-5800DNEONATE BC-8000DVNABBYPHILIPS AVENT SCD603PHILIPS AVENT DECT SCD506PHILIPS AVENT DECT SCD560PHILIPS AVENT DECT SCD580SMART NOVA 1PRIMA NOVA 3SUPER NOVA D8