Cookies og privatliv
Ved at benytte hjemmesiden www.bedste-babyalarmer.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. Denne hjemmeside anvender cookies til følgende formål:

Trafikmåling af brugere, så vi ved hvad der er interessant at læse om.
Vi husker dine indstillinger og præferencer, så du f.eks. undgår at få vores nyhedsbrev-tilmelding hver gang du besøger os.
3. part cookies fra vores samarbejdspartnere (annoncører, mediebureauer, annoncenetværk og andre tjenester) til at målrette annoncer til dig. langsom-pc-computer.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, som browseren gemmer på din computer, din tablet eller smartphone.
Cookien holder øje med dine valg når du er på hjemmesiden og sørger for, at du genkendes næste gang du besøger vores side.

En cookie er ikke et program og kan ikke ændre noget på din computer.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, indholdet bliver ikke delt med nogen, og de kan ikke indeholde virus. Cookien har en begrænset løbe tid og slettes efter en måneds tid.

De fleste browsere (fx Firefox, Internet Explorer og Safari) accepterer automatisk cookies, men du bestemmer selv om du vil tillade det. Du kan sagtens slå cookies helt fra, men det vil give dig problemer når du handler på nettet, da alle webbutikker bruger cookies til at huske, hvad du har lagt i kurven.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/fravalg

 

Privatlivspolitik
Vi beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve eller deltager i vores konkurrencer o.lign. Det er typisk navn og e-mail, men kan også være informationer om dine interesser.

Hvad gør I med mine oplysninger?
Dine personlige er sikre hos os og bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, e-mail og en gang i mellem kendskab til forskellige emner.

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos langsom-pc-computer.dk, skal du rette henvendelse på mail@langsom-pc-computer.dk. Du kan til enhver tid logge ind på vores nyhedsbrev og selv opdatere eller se de oplysninger du har givet til os. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Mufogbøf
Maltvej 63
6600 Vejen
CVR :
E-mail : admin@bedste-babyalarmer.dk

 

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på admin@bedste-babyalarmer.dk